ReQruiting: Gratis Rekrutteringssystem

Er du på jagt efter et godt og effektivt rekrutteringssystem til din virksomhed helt gratis? Så behøver du ikke at opgive. Det er nemlig muligt at finde et godt og gratis rekrutteringssystem online. Det kan du læse mere om her, og finde ud af, hvad du kan få af smarte funktioner – helt gratis.

Intuitivt og simpelt rekrutteringssystem

ReQruiting er rekrutteringssystemet for dig, der er på jagt efter et simpelt og intuitivt rekrutteringssystem. Der er stor forskel på rekrutteringssystemer, og derfor er det helt essentielt, at du vælger det rigtige. Derfor skal du kortlægge dine behov, inden du finder den løsning, der passer til din virksomhed. Hvis du ikke har de samme behov som en stor virksomhed, og måske lige er kommet i gang med at ansætte nye medarbejdere, så er en gratisudgave en god løsning for dig.

Det giver dig også mulighed for at opgradere til flere funktioner, når du får testet platformen og dine behov ændrer sig. Det er jo ikke sådan, at vi nødvendigvis har de samme behov hele tiden. Det er noget, der kan ændre sig i takt med virksomheden, og derfor er det smart at man kan få adgang til lige præcis de funktioner, man har brug for og på det tidspunkt, som man er nået til i sin virksomhed.

Brugervenlighed er en af de vigtigste faktorer, når du skal finde et godt rekrutteringssystem til din virksomhed. Du får den samme, gode intuitive løsning med ReQruiting, når du vælger den gratis udgave, som når du opgraderer til flere funktioner. Derfor er det den perfekte løsning for dig, der gerne vil få meget til stort set ingen penge.

Med ReQruiting finder du tre forskellige løsninger, der dækker forskellige rekrutteringsbehov. En af disse er helt gratis og giver dig adgang til en række gode funktioner. Lad os se lidt nærmere på, hvad disse indebærer.

Hvad man kan få helt gratis?

Når du vælger en rekrutteringsløsning fra ReQruiting, får du adgang til et gratis rekrutteringssystem, så du får mulighed for at teste en række funktioner. Det er ikke alle, der har budget til rekrutteringssystem, men det betyder slet ikke, at behovet ikke er til stede. Derfor kan en god gratisløsning være den ultimative løsning for dig.

En gratisløsning giver dig også mulighed for at teste om det er noget for dig, inden du opgraderer til en mere avanceret pakke.

  • 100% GDPR-optimeret rekrutteringssystem
  • Adgang til e-mail-skabeloner
  • Screening af kandidater
  • Rådgivning omkring rekruttering
  • En karriereside på 2 minutter
  • Kundesupport

Du får altså meget for ingen penge, når du vælger ReQruiting som rekrutteringssystem.

Opgrader til flere funktioner

Hvis du ønsker flere funktioner, kan du med fordel opgradere til Basic eller Professionel-pakken, der giver dig adgang til endnu flere funktioner, og kan tilbyde en mere skræddersyet løsning. Du får meget i den gratis udgave af ReQruiting, men hvis dit behov ændrer sig over tid, har du altid mulighed for at skifte abonnement.

Der er for eksempel muligheder for at dele stillinger og opslag på sociale medier, du får skabeloner til stillingsopslag, rådgivning, styring af brugerrettigheder og muligheden for at gemme interessante kandidater til fremtidige stillinger og meget, meget mere.